Bez Izravnog Učinka

APS21 MOŽE ZAŠTITITI IGRAČE OD TERETA DUGOTRAJNIH OZLJEDA

PANTHERA

APS21

ZAŠTO?

ASP21 PANTERA JE OVDJE DA VAS ZAŠTITI

Mattson APS21 Pantera sustav je projekt na koji smo već ponosni. To je nevjerovatan koncept, stvoren da učinkovito štiti zglobove igrača na nogometnim treninzima. Način na koji smo razvili ovu ideju će drastično promjeniti standarde sigurnosti na terenima kontaktnih sportova.

Ergonomično je učinkovito i pruža visoku razinu udobnosti i zaštite svojim korisnicima. Sve ove prednosti bez problema utjecanja na performanse, zahvaljujući prostoru slobodnog gibanja.

PREDNOSTI

Napredni sustav zaštite, dizajniran da se integrira u sportske tenisice u 4 glavna kontaktna sporta. Američki nogomet, nogomet, bejzbol i ragbi.

 

ASP21 Pantera je vizalna i funkcionalna reprezentacija sportskih tenisica kontaktnih sportova 21. stoljeća.To je patentirana tehnologija koja štiti vaše zglobove

SPRIJEČITE OVE OZLJEDE

Otvorene posjekotine na koži

Iščašenja zglobova

Masnice

Razderotine

Mikrofrakture

Kronične ozljede

ZAŠTO JE PANTERA APS21 TENISICA BUDUĆNOSTI?

Zašto to radimo? Zamislite koliko djece ne bi bilo na klupama ili izgurano iz sporta diljem svijeta samo koristeći ovu tenisicu patentiranog dizajna koja bi štitila njihove zglobove i spriječavala ozljede.

 

Mattson APS21 PANTERA sustav je projekt na kojeg smo već jako ponosni. To je nevjerovatan koncept, dizajniran da učinkovito štiti zglobove igrača na treninzima kontaktnih sportova. Način na koji smo razvili ovu ideju će drastično promjeniti standarde sigurnosti na terenima kontaktnih sportova. Ergonomično je učinkovito i pruža visoku razinu udobnosti i zaštite svojim korisnicima. Sve te pogodnosti bez problema utjecaja na performanse, zahvaljujući prostoru slobodnog gibanja!

APS21 MOŽE ZAŠTITITI IGRAČE OD TERETA DUGOTRAJNIH OZLJEDA

Već se mnogo ponosimo Mattson APS21 PANTERA sustavom zaštite. To je nevjerovatno dizajnersko riješenje za učinkovitu zaštitu zglobova igrača tokom prakticiranja kontaktnih sportova. Ergonomski utječe na brzinu i veoma je udobno.

APS21

This is custom heading element

PANTHERA Boots Headquarters

Sollnberg 1
85452. Moosinning.Germany
Phone Tel Germany: +4917680626070
Phone Tel Spain : +34 935165408
Tel Spain: +34 62926 7274