FUNKTIONER

Vi är redan mycket stolta över vårt Mattson APS21 PANTHERA skyddssystem. Det är en otrolig designlösning som effektivt skyddar spelares fotleder när de utövar kontaktsporter. Den är både ergonomiskt effektivt snabb och mycket bekväm.

All these professional players have had long term ankle Injuries.

Alla dessa fördelar får du utan problem som påverkar prestationen, tack vare systemet som främjar den fria rörligheten. Vårt mål är att skapa en prototyp och etablera en grundläggande produktion som passar in på kraven på denna nischade marknad.

JU MER VI KAN NÅ UT TILL VÄRLDEN, JU MER KOMMER VI KUNNA SKYDDA HÄLSAN HOS MILJONER MÄNNISKOR

Vi kommer ge er en kort förklaring över hur den aktuella skyddande designen av APS21 PANTHERA och sedan kommer vi gå in på detaljer om vad vi vill uppnå med vår patenterade teknologi.

SAMMANFATTNINGSPUNKTER / APS 21 PANTHERA

———————— FÖRDELAR —————————

Ett avancerat skyddssystem, designat för att integrera med sportskor i 4 huvudsakliga kontaktsporter – amerikansk fotboll, fotboll, baseboll och rugby.

–  APS21 Panthera är en visuell och funktionell representation av ett par sportskor från 2010-talet designad för kontaktsporter.
Dess patenterade teknologi skyddar dina fotleder.

FÖREBYGGANDE APS 21 förhindrar vanliga fotledsrelaterade skador från sporter såsom:

Detta är bilder av mycket vanliga fotledsskador orsakade av stötar från sidorna eller skärsår från amerikansk fotboll, fotboll och baseboll.

Dessa sorters skador påverkar nästan 32% av alla spelare i olika kontaktsporter världen över, särskilt inom fotboll, baseboll och amerikansk fotboll. Dessa skador har en hemsk inverkan på barn, som ofta lämnar sporten på grund av rädsla för att göra det värre efter sin första skada. De påverkar också spelare på alla nivåer, oavsett om det är juniorer, seniorer och professionella spelare som förlorar möjliga karriärval och PR. Fotbollsklubbarna påverkas också, då de kan förlora potentiella miljoner som de har investerat i en spelare.

MEDICINSKT STÖD FRÅN DE BÄSTA LÄKARNA

Vårt projekt har stöd från ortopedläkare som har specialistkunskap om skador som orsakas på planen. Vi vill ta hand om det som betyder mest; spelarnas hälsa och ett lugnt sinne. Det här systemet kan utökas till många länder och förhindra miljoner sportskador varje år, på alla nivåer bland barn, unga och proffs. Vi kommer dramatiskt förbättra säkerheten och hälsan hos de personer som spelar kontaktsporter med en produkt som kommer överstiga alla förväntningar, och bibehåller eller förbättrar en spelares prestation. Det är viktigt att betona att idén är en patenterad funktionell lösning och inte bara en ny design. APS 21 har flexibiliteten att anpassas till olika sportsegment.

VARFÖR ÄR APS21 FRAMTIDENS SPORTSKO?

Vårt system för fotledsskydd är en specifikt integrerad konstruktion som skyddar och ger flexibilitet för alla spelare. Konstruktionsformatets system är skapat för att ge ökad flexibilitet och skydd för fotlederna mot stötar eller friktion från båda sidor av fötterna när man utövar kontaktsporter. Systemet förhindrar problem med mikrofrakturer, direkta träffar, öppna sår, skärsår, skrubbsår, blåmärken och svullnad kring fotlederna. Skons flexibla membran, som finns runt akillessenan, tillåter full rörlighet av foten, vilket resulterar i ökad prestation när spelaren springer – vilket är viktigt för att göra mål. Människor över hela världen som spelar fotboll, amerikansk fotboll, baseboll eller rugby kommer dra nytta av den här teknologin.

PANTHERA Boots Headquarters

Sollnberg 1
85452. Moosinning.Germany
Phone Tel Germany: +4917680626070
Phone Tel Spain : +34 935165408
Tel Spain: +34 62926 7274